Home Seneste November 2015 - Nyheder GFR søger liveanmelder i København

GFR søger liveanmelder i København

1818
0

Elsker du livemusik?

GFR søger ny liveanmelder (og gerne en der kan skyde et billede eller to) i hovedstadsområdet.

Da vi selv efterhånden er spredt rundt omkring i det danske rige og pt. kun har en enkelt fast mand i København, søger vi en til, i hvert fald i første omgang, at anmelde koncerter. Vi får tilbudt en del koncerter, som vi grundet manglende tid og mandskab, desværre må takke nej til – og det er da træls for alle!

Så kribler det i fingrene når du går til koncert, eller trænger du bare til at komme lidt mere ud, så er det måske noget for dig?

Formaliteterne:

– alder og køn er sådan set underordnet for os, bare du har interesse for livemusik og for at skrive.

– erfaring er en fordel, men ikke et decideret krav, hvis bare indstillingen er tilstede og du har mod på at påtage dig opgaven. Nå ja, og kan skrive så andre kan læse og forstå det.

– du SKAL have tid og overskud til det, det lyder måske som en loppetjans, men det kræver altså at man investerer noget tid og kræfter i det – og tager det seriøst.

– genremæssigt spænder vi vidt, så tjek lige hvad vi tidligere har dækket. Vi søger en der er musikalsk nysgerrig og som interesserer sig for forskellige genrer indenfor rock, folk/country, metal og det “alternative”, som den skæve pop (ikke “P3 pop”!) og det lidt mere eksperimenterende – ikke hiphop og elektronisk musik. Du må gerne være genre-nørd og have forkærlighed for bestemte genrer, men skal også have mod på at få en på opleveren og prøve på at sætte dig ind i noget nyt og ukendt.

– koncerterne varierer mellem alt fra større internationale navne, til små, ukendte danske. Du bliver ikke tvunget til at tage til noget du ikke gider, vi sender de tilbud videre til dig som vi får ind, og ud over det, så må du hjertens gerne gå på opdagelse i spillestedernes kalender og selv vælge nogle koncerter ud – så ser vi på om vi kan sætte det op.

– arbejdet bærer lønnen i sig selv. Vi er totalt non-profit, og ret idealistiske omkring det, faktisk har vi kun udgifter ud af det – altså ud over alle de fede og sjove oplevelser! Så vi kan ikke tilbyde “andet” end koncerterne og fornøjelsen, og så giver vi nok en bajer når vi mødes!

– Da liveanmeldelserne har ret kort nyhedsværdi, så er en af forudsætningerne også, at de bliver skrevet og sendt til os HURTIGST MULIGT efter koncerten. Det vil sige allerhelst dagen efter (medmindre det er weekend, så kan vi godt vente til mandag), eller hurtigst muligt derefter.

– tjek gerne vores liveanmeldelser ud HER, så du har en idé om længden af anmeldelser osv. Vi tilstræber en vis længde og grundighed, alt efter omstændighederne og typen af koncert – så vær lige sikker på, at det er noget du tror, du kan levere.

Please, please, please, og igen, skriv ikke til os, hvis du ikke er helt sikker på, at det er noget for dig, eller du er sikker på, at det er en opgave du har tid og ressourcer til! For ALLES skyld.

Det kan lyde lidt stift og skrapt, men det er blot for at undgå at finde det forkerte match, både for os og for dig, og dermed spilde nogens tid. Mest af alt handler det bare om at få nogle dejlige koncertoplevelser (forhåbentlig) og få delt det med omverdenen.

Vi ser frem til at høre fra dig. Send en mail med lidt ord om dig selv og dit forhold til koncerter, og hvorfor du tror at det her er noget for dig. Vil du vide lidt mere om “os”, så er der lidt rablerier om os selv HER.

Skriv til: gfrockdk@gmail.com, skriv “live” i emnefeltet, så kigger vi på det!

Venlig hilsen

Thomas, Jonas og Ken (sidstnævnte er vores mand i København)

Previous articleGottschalk: Common Ground ★★★☆☆☆
Next articleUdengrund – Vejen Hjem – 16/11 – 2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.