Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i København uge 12+13 del 1

GFR Fokus: Koncerter i København uge 12+13 del 1

3768
0

Der er masser af guf for sultne rock-feinschmeckere på forskellige københavnske spillesteder i denne uge, og hen over påsken. I denne omgang tager vi et hurtigt kig på hvad Vega, Pumpehuset og Krudttønden byder på.

Vi lægger ud på Krudttønden på Østerbro, hvor musikmagasinet (m.m.) Bands Of Tomorrow præsenterer en række potentielle, ja, Bands Of Tomorrow. 6 upcoming bands får muligheden for at vise hvad de kan live, og hvor karriere- og form-kurven peger hen ad. Programmet dækker alt fra elektroniske toner, over 80’er pop til rocken. I den sidste kategori finder vi Never Gonna Be Like Sandra, der spiller 6o’er inspireret strandrock og voksen-rockerne fra Bob Sacamano.

Bob Sacamano har vi tidligere skrevet lidt om her på GFRock. Læs om singleudspillet “Beautiful” fra EPen On Fire og anmeldelsen af deres første demo My Heart Is On Fire, der senere blev genudgivet som On Fire EPen.

Krudttønden
Bands Of Tomorrow,
Fredag d. 22/3
kl. 20.00, 40 kr

Pumpehuset skruer op for hårdhedsgraden med Total Carnage Fest III nu på lørdag, når 3 metalbands leverer satans musik til den kristne højtid. Horned Almighty er aftenens hovednavn med deres punk-rockede black metal kompot, så det er måske en god idé ikke at drikke igennem – så du kan nå i kirke søndag formiddag og få renset sjælen. Opvarmningen leveres af to danske bands: Eldjudnir, der har rødder i folk-metal og de i black metal kredse semi-hypede Solbrud. Læs om koncertstart og pris HER

Efter en stille søndag uden synd, kan du nu roligt bevæge dig tilbage til Pumpehuset mandag aften, hvor amerikanske Halestorm for overkommelige 135 kr. skal bevise om de er den ret massive omtale af bandet værd. Ungdommelig amerikansk hardrock med furien Lizzy Hale i front, det burde tiltale nogen derude. Yderligere info finder du HER

Efter årets længste fredag, så er det på tide at strække og bevæge dansebenene. Det giver skapop-punkerne fra Reel Big Fish dig mulighed for, når de indtager Lille Vega med deres syvende album, der udkom sidste sommer, under armen. Bandet er, ud over deres egne sange, måske mest kendt for energiske covernumre af 80’er hits, blandt andet Aha’s “Take On Me” – så der skulle være rig mulighed for at få brændt nogle helligdags-kalorier af.

Lille Vega
Reel Big Fish
Lørdag d. 30/3
kl. 21.00, 175 kr

Like GFRock på facebook og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag.

Previous articleTestament – Native Blood – 19/3 – 2013
Next articleJesse Twain and the Mindless Mob: The Black Sun Eats Iron (EP) ***** (5/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.