Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Aarhus uge 45 og starten af uge 46

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus uge 45 og starten af uge 46

2258
0

Nuvel, København bugner af gode rocktilbud denne weekend. Det samme kan desværre ikke helt siges om Aarhus. Havde jeg fået skrevet denne koncertguide igår, torsdag, havde jeg haft tre gode bud på koncerter at skrive på, men ak. I dag er listen blevet kortere…

Fredag aften byder Atlas indenfor til malinesisk blues. Det er ingen ringere end Ali Farka Toure’s søn, Vieux Farka Toure, der kigger forbi. Selv om faderen oprindeligt ville have sparet sønnen for alt det bøvl, der er forbundet med at være professionel musiker, har Vieux Farka Toure alligevel grebet guitaren og gør sig altså i samme musikalske genre som sin far. Der er både Afrika og amerikansk blues i guitaren og resten af musikken. Dawda Jobarteh/Stefan Pasborg varmer op.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 140 kr. 

Samme aften byder nabospillestedet Voxhall på koncert med de danske rock-veteraner i The Sandmen. Bandet gik, efter et par succesrige albums i start-90’erne, i opløsning i 1995, men vendte tilbage på albumfronten i 2006. Allan Vegenfeldt er stadig en af dansk rocks stærkeste stemmer, og bandet skulle fortsat være et mere end habilt live-orkester. Så hvis du kan huske ‘5 Minutes Past Loneliness’, ‘Don’t Let Me Down’ og andre af bandets hits, er chancen der for at få dem genopfrisket.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 160 kr.

 

Lørdag byder også på et enkelt tilbud, her kommer Johan Olsen fra Magtens Korridorer nemlig på besøg på Fatter Eskil sammen med Torben Steno. Tilsammen kalder de sig Pligten Kalder, som er “et vise ensemble”. De to herrer skulle flittigt snakke og fortælle anekdoter undervejs, så hvis du vil finde ud af hvordan det spænder af, så er det med at kridte skoene lørdag aften.

Koncertstart kl. 22, Entré: 125 kr.  

Så skal vi helt hen til tirsdag, hvor Death genopstår på Voxhall. Det legendariske dødsmetalband har ellers virket dødt (!) siden front- og hovedmand Chuck Schuldiner’s alt for tidlige bortgang i 2001. Sidste album fra metal-pionererne udkom i 1998, men nu har nogle af de musikere, der var med omkring Death-udgivelsen Human altså besluttet at tage på tour med bandets glimrende tekniske døds-metal numre i bagagen. Max Phelps (Cynic) tager vokaltjansen. Med som opvarmning er det tyske tech-døds band Obscura og schweiziske Darkrise. Om det bliver et brag, kan du læse, når vi anmelder koncerten i næste uge.

Døre kl. 18.30, koncertstart kl. 19.25, Entré: 230 kr. 

http://youtu.be/xRyl_p1z9Nw

Af Judas

Like GFRock på facebook og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articlePixies – Monkey Gone To Heaven – 8/11 – 2013
Next articleHitchhikers: EP *** (3/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.