Home Seneste August 2013 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 33-34

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 33-34

2284
0

Efterhånden er de studerende ved at vende tilbage til byen, og der er ved at komme gang i rockscenen i Aarhus igen. Den næste uges tid er der en række fine koncerttilbud med mindre navne, og de er endda gratis allesammen (plus en enkelt bonus-koncert til sidst, som koster under 100 kr.).

Fredag d. 16/8: Captain Casanova
Backstage
Koncertstart kl. 21
Gratis

Backstage har fyret alvorligt op for koncertfrekvensen, og fredag får du hele 3 rockende bands. When Daddy Sleeps og Lessons in Sailing har vi ikke stiftet bekendtskab med endnu, men Captain Casanova har undertegnede oplevet live en enkelt gang, da de varmede op for Bias til deres release-koncert. Det gjorde de med sejt bøvet bøllerock med tungen lige i munden og et glimt i øjet, og det var hermed en anbefaling herfra! Der er et gratis shot til de første 100 fremmødte.
Lørdag d.17/8: Liferuiner (+ support)

Backstage

Døre kl. 19

Gratis

Lørdag byder søreme også på musik på Backstage, og også denne gang får man flere bands med i pakken. Øverst på plakaten står det canadiske hardcore-band Liferuiner, der er på Europa-tour. Om de lever op til navnet, kan du tjekke ud lørdag. Med sig har de engelske Demoraliser og Cambrian, samt svenske Constrain og The Drake Equation. Det er helt og aldeles gratis at komme ind, så hvis du gerne ville have været til hardcore-festival andetsteds i landet, men ikke havde råd, så sæt i løb mod Backstage.
 

Lørdag d.17/8: X Contract (release)

Radar

Døre kl. 20

Gratis

Gratis er det også på Radar samme aften, hvor det aarhusianske prog metal band, X Contract, fejrer udgivelsen af deres andet album med en koncert. De trækker sammenligninger med blandt andet Anathema, Opeth og Porcupine Tree, så hvis det er din kop, så sving forbi Radar.
 

Mandag d.19/8: Plöw, Plektop, Double Space og Mammatus Cloud

Backstage

Døre kl. 19

Gratis

Efter en hviledag søndag, kan du igen sætte kursen mod Backstage hvor hele fire stoner-bands rammer spillestedet i Mejlgade. Pektop er ude med en ny EP, mens Plöw netop har udsendt debut-albummet, No Highness Below The Crown, som jeg anmeldte onsdag. Er du til tung rock/metal, så rul garnet ud og kig forbi Backstage. Læs anmeldelsen HER.
 

Onsdag d.21/8: Colfach

Headquarters

Kl. 21

Gratis

Der er også mere afdæmpede toner at finde i Aarhus, og onsdag aften kan man få en dosis organisk og akustisk singersongwriter pop/rock med Colfach, der står på scenen på Headquarters. Musikken er baseret på folk-instrumenter, og der er et minialbum på vej. Det er endda gratis.
 

Slutteligt, hvis man føler for at bruge 80 kr. i forsalg på en omgang solid metal, så indtager veteranerne Artillery Fatter Eskil lørdag aften (d.17/8). Med sig har de Bulwark og Momentum. Sidstnævnte har vi skrevet lidt om tidligere, hvor deres EP imponerede kollega Kodi, samt en koncert på KB18, der desværre blev hæmmet af dårlig lyd og deres optræden på Backstage under Mejlgade For Mangfoldighed.

Af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.