Home Seneste Juni 2014 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 23

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 23

1629
0

Vi har fundet 3 gode koncertbud hvis du er på udkig efter rock i Aarhus denne weekend.

Fredag d.6. juni

Første bud finder vi på Voxhall, hvor vi skal på en lille rejse tilbage i tiden. Nærmere bestemt, tilbage til 1970’erne, hvor Hyldemor udsendte et par roste albums, ‘Lysene tændes’ (1975, udgivet under navnet Hyldemors Grønsaligheder) og ‘Glem det hele’ (1978). Sangskriver Hans Vinding, som også var frontmand i Furekåben, lever ikke længere, men både sidste år og i år blev der spille hyldest-koncerter på Vinding’s fødselsdag, og succesen fra de to koncerter føres nu videre på Voxhall, hvor  tidligere medlemmer af bandet fremfører Hyldemors musik under overskriften Hyldest til Hyldemor. En lang række nyere danske bands er inspirerede af Hans Vinding’s musik, blandt andre Spids Nøgenhat.

Voxhall, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, entré: 130 kr. 

http://youtu.be/BMt5Lm7XMI8

Ugens anbefaling finder vi på Vestergade 58 har en aura af legende i Aarhus. Efterhånden har stedet fandtes i forskellige inkarnationer og for relativt nylig opstod den nyeste. På det Ny V58 kan du fredag opleve en dobbeltkoncert med Erik Bech og Tristesse of Enola, som vi i flere omgange har skrevet om. Vi har blandt andet anmeldt 2 EP’er og debutalbummet Virtues, samt interviewet frontmand Jesper Hother. Bandets velspillede blanding af americana, singer/songwriter og rock fungerer godt både på anlægget derhjemme og live, så grib muligheden og tjek dem ud på V58 denne fredag. Hvis man tjekker facebook-begivenheden er der i øvrigt mulighed for at vinde gratis adgang til koncerten og der skulle også være et link til at købe albummet for “name-your-price” indtil fredag d.6.

Ny V58, døre kl. 20, koncertstart kl. 21.30, entré: 50 kr. 
Lørdag d.7. juni

Powersolo spillede i sidste weekend på Fatter Eskil, men denne gang er det blevet tid til den officielle release-fest for albummet The Real Sound, som vi anmeldte HER. I denne uge har vi også bragt et todelt interview med Kim Kix, dem kan du læse HER (del 1) og HER (del 2). Ikke alene kan du opleve en koncert med hovedpersonerne selv i Powersolo, Desoto Caucus spiller nemlig også – og der er DJs. Powersolo er garanter for svedige koncerter med skæve indfald og rock farvet af blandt andet amerikansk rockhistorie, så sving forbi og få en på opleveren. Bandet har i øvrigt på det seneste efterlyst læderheldragter på deres facebookside, så måske du også får sådan et par at se.

HeadQuarters, arrangementsstart kl. 20, entré: 40 kr. 

Af Jonas Strandholdt Bach

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.