Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 21

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 21

3061
0

Vi har igen kigget på hvor du kan svinge garnet, stampe med fødderne, eller bare læne dig tilbage med en fadøl og nyde noget god rock i Aarhus. Denne uge har vi fundet 4 tilbud, der alle koster under en hund i entré – og et af dem er endda ganske gratis.

Torsdag d.23/5:

Bias har netop sendt deres debutalbum Biased på gaden, et album som jeg selv anmeldte tirsdag, og gav 4 store stjerner med på vejen. Det bliver spændende at høre om Bias kan bygge et ekstra lag energi og intensitet på de tunge rocknumre med Anne Jensens stærke vokal i front. Bias har allerede gæstet en del scener rundt om i landet i år, og med den nyudgivede debut er der formentlig lagt op til et brag af en koncert på HeadQuarters. Man får endda Captain Casanova, der leverer lo-fi rock med fængende melodier og beskidte guitarer, med i den beskedne pris af 20 kr. (Der stod 0 kr. på HQs hjemmeside, men vi er blevet opmærksomme på at der er entré, Red.).  Så er lommen næsten tom, så er det altså kun fadøl, og ikke musik, du behøver gå glip af denne torsdag aften.

HeadQuarters, Valdemarsgade 1

Kl. 21

20 kr. (Non-profit)
Fredag D.24/5:

Både Radar og Backstage har fredagstilbud på plakaten. Vi starter på Backstage, hvor metal-drengene i Contrition kommer på besøg. De unge københavnere har debut-albummet med i baggagen, hvor der bliver leveret varieret metal med masser af ungdommelig energi. Der er også blevet plads til den aarhusianske metal-kvintet Belà, samt New Discolour og WeCanWalkOnWaterToo på plakaten.

Backstage, Mejlgade

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

50 kr.

Radar er der opdateret dansk blues med Mellemblond, hvis seneste album, Lysvågen, fik pæne ord med på vejen af vores anmelder Cristo, samt Mads Mouritz & Hælerne, så er du til ny dansksproget, opfindsom blues, pop og rock, så er det Godsbanen du skal sætte kursen mod.

Radar, Skovgaardsgade 3

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

90 kr.
Lørdag d.25/5:

Hvis du er faldet i søvn på Radars toilet fredag, så kan du lige så godt blive hængende til lørdag aften, hvor Radar, sammen med Raum Eins, har inviteret et par spændende psych-bands på besøg i form af The Road To Suicide, der spiller klassisk psykedelisk rock og Spökraket, som spiller lange numre, der blander kraut-rock, shoegaze, garage og psykedelisk rock.

Radar, Skovgaardsgade 3

Døre kl. 20,  koncertstart kl. 21

60 kr.
Skrevet af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Fokus: Nordic Noise Festival anbefalinger, fredag d. 24/5
Next articleGFR Fokus: Nordic Noise Festival anbefalinger, lørdag d. 25/5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.