Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Aarhus omkring påske

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus omkring påske

3274
0

Der er måske ikke ligefrem tale om et overflødighedshorn, men der er dog mulighed for at komme ud og rocke lidt i Aarhus omkring påskedagene. Vi har set lidt på hvor og hvornår. 

Vi tyvstarter torsdag d.21/3 hvor Drone og The Manipulated lægger vejen forbi det legendariske musik-værtshus Fatter Eskil. Drone spiller atmosfærisk og kompleks hård rock, også defineret som progressiv grunge, med tråde til blandt andre Tool og Alice in Chains. The Manipulated er blandt andet blevet kaldt “vinter-sludge”, så der er tung rock for alle pengene denne torsdag.

Fatter Eskil, torsdag d.21/3, kl. 21

Fredag d.22/3 byder Radar på to spændende nye, danske navne i form af Schultz and Forever, der har fået pæn opmærksomhed og flotte anmeldelser og Dangers of the Sea, hvis selvbetitlede debut vi havde fornøjelsen af at anmelde her på siden. En anmeldelse, der resulterede i 5 stjerner for deres velspillede melankolske folk-rock. I vores interview med frontmand Andreas Bay Estrup fortalte han hvad man kan forvente til koncerten: “Man kan forvente et band, der i den grad er sultent efter at komme ud og spille. Det sidste lange stykke er gået med færdiggørelsen og udsendelsen af pladen og alle de praktiske ting der følger i kølvandet af det, så vi glæder os sindsygt meget til at komme ud og gøre det, det hele handler om, nemlig at spille musik”. Du kan læse hele interviewet HER. Om eftermiddagen samme dag kan begge bands i øvrigt opleves i BadstueRock til en In-store koncert.

Radar, fredag d.22/3, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, 90 kr.
Voxhall vil også være med på legen og har lørdag d.23/3 amerikanske Rival Sons på plakaten. Bandet spiller sveddryppende, blues-inficeret hardrock og har tidligere fået blændende live-anmeldelser når de har gæstet Danmark. Som opvarmning har de medbragt canadiske The Balconies.

Voxhall, lørdag d.23/3, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, 180 kr.

På nabospillestedet Atlas kan du langfredag, d.29. marts, opleve The Soft Moon, der med to anmelderroste albums i baggagen går efter at indtage Aarhus med deres mørke, dystopiske og synthbårne post-punk, som blandt andet trækker paralleller til Suicide og Bauhaus, og har været inspirationskilde for danske The Woken Trees. Som opvarmning koncertdebuterer War Drums, der består af tidligere medlemmer fra Concorde og January Jaunt.

 Atlas, fredag d.29/3, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, 130 kr.
Skrevet af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleVampire Blow – He’s Allright – 21/3 – 2013
Next articleBlack Rebel Motorcycle Club: Specter At The Feast ***** (5/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.