Home Seneste August 2013 - Nyheder GFR Fokus: Interview med No Love

GFR Fokus: Interview med No Love

3036
0

Lørdag d.17. august er der både udenlandsk og dansk hardcore på programmet, når 1-Day Hardcore Showdown for tredje gang afholdes på Beta/Amager Bio. Blandt de danske navne på plakaten er No Love – her fortæller Jonas fra bandet lidt om, hvad de er for en størrelse, og hvad man kan forvente af deres koncert på 1-Day Hardcore Showdown. 

I er et temmelig ubeskrevet blad som band. Hvad er historien om No Love?

Vi er 5 medlemmer Thomas(bas), Nicolai (guitar), Nikolai (guitar), Rasmus (trommer) og Jonas (vokal). Thomas og jeg havde snakket i over et år om at starte et band, problemet var at han bor i Aalborg, og jeg bor i Vejle, så det forblev lidt ved snakken, men da vi så blev enige om at vi synes der manglede en frisk pust inden for DKHC, begyndte jeg at spørge rundt om der var nogen som kendte nogen som var klar på at lave noget nyt, og der fik vi så fat på Nicolai Lindegaard (Road to Manila), og Rasmus som spiller trommer og vi startede sådan set med at jamme for sjov et par gange og fik så Nikolai med på anden guitar. Vi startede med at jamme, i slutningen af ’12. vores første show var et vi lavede sammen med Spinkick og Mahakali hvilket fik os “banned i FA” fordi vi holdt det i vores øvelokale hvilket der ikke blev set godt på af dem der ejer øvelokalerne. Og nu skal vi så spille til Showdown.

Hvilke bands eller bevægelser er I inspireret af?

Det er lidt forskelligt, vi har meget bred musik smag i bandet, alt fra Bad Brains, til wecanwalkonwatertoo, men bands der inspirerer os som band som lige skulle remses op er: Judge, Trapped UnderIce, Madball, Expire, Metallica, Backtrack, Cold World og mange andre, men vi forsøger bare at spille vores eget. Med hensyn til bevægelser er Thomas og Jeg (Jonas) Straight Edge, de andre er party people.

Hvad kan vi forvente af No Love til 1-Day Hardcore Showdown?

Humor, seriøsitet, aggressive folk, og PIT PIT PIT!

Hvordan ser fremtiden ud for No Love? Er der EP/album på vej?

Lige nu har vi i bandet snakket om at vi skal indspille engang til efteråret. Vi hygger os og vi vil bare gerne spille, så vi tager en dag af gangen!

No Love spiller kl. 17.40 til 1-Day Hardcore Showdown. Du kan læse mere om arrangementet lige HER

HER finder du en lille smagsprøve på No Love live. 

Af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleThe Black Crowes – Hard To Handle – 9/8 – 2013
Next articleGFR Fokus: Koncerter i København, weekenden uge 32

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.