Home Artikler Get Your Gun godt på vej med debutalbum

Get Your Gun godt på vej med debutalbum

2665
0

Den intense nordjyske trio Get Your Gun er på vej med debutalbummet, The Worrying Kind. Albummet udkommer formentlig til april og allerede til februar er der en single klar. 

Ovenpå et år der blandt andet har budt på en tour i Estland og Rusland og en række andre koncerter, blandt andet på Aarhus Psych Fest, er Get Your Gun godt i gang med indspilningerne til debuten. Bandets intense, mørke rock er ikke en forceret stiløvelse. Musikuniverset er, som bandets tre mørkemænd, født ud af et vindblæst udkantsområde med brede vidder og smalle udsyn. En blanding mellem stoner-rockens tyngde og aggressivitet, den nordiske melankoli og country- og folkemusikkens mørkeste fortællinger. Resultatet er en konstant dualitet mellem autoritet og skrøbelighed, hvor enkelthedens kompleksitet er i højsæde og der er skåret ind til benet til der hvor det gør ondt.

Albummet er indspillet i Aarhus Lydstudie hos Asger Christensen, der blandt andet har arbejdet med Kellermensch og Giant Sand. Onsdag i denne uge arbejdede Get Your Gun med at mixe albummet, og Andreas Westmark fra bandet fortæller:

Vi var ude og mixe pladen næsten færdig hele dagen. Nu lader vi ørerne hvile et par dage og lytter igen, men den er der næsten. Og vi er ekstremt tilfredse med resultatet. Det er skønt at have det sådan“.

Fundraiser til udgivelsen

Bandet er i gang med at fundraise til udgivelsen af albummet, og det sker ved at man kan forudbestille sit eksemplar, enten på MP3, CD eller vinyl – eller det hele, hvis man gerne vil støttet med lidt ekstra kroner. Bandet nåede for nylig 50% af målet.

Fundraiseren går fint.. Der er vidst 25 dage tilbage og vi er oppe på 61 % af målet.. Det er ganske fint – julen er en hård tid og jeg tror at der er mange der venter på at det bliver den 1. januar før de kan støtte os“, fortæller Andreas Westmark.

Hvis du skulle have lyst til at forudbestille albummet, og dermed støtte udgivelsen, kan du gøre det HER.

Get Your Gun har lavet en teaser-video, der består af klip fra bandets tour i Estland og Rusland, mens lyden består af ufærdige mix af nogle af pladens sange. Tjek den ud herunder.
Af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

 

Previous articleThe Raveonettes – The Christmas Song – 20/12-2013
Next articleA Hero For The World: Winter Is Coming ♥♥♥♥♥ (5/6 julehjerter)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.