Home Konkurrencer Fugleflugten – Mig og Migselv – 13/3 – 2018

Fugleflugten – Mig og Migselv – 13/3 – 2018

1891
0

De dansksprogede post-punk/shoegazere Fugleflugten er aktuelle med en ny single, “Mig og Migselv”, første udspil fra et endnu unavngiven efterårsudgivelse.

Om nummeret fortæller forsanger Rasmus Yde:

‘Mig Og Migselv’ handler om tosomheden over for ensomheden. Overgangen fra at være med nogen, at have en sparringspartner i livet til igen at stå alene. Sangen blev skrevet et tidspunkt i mit liv, hvor det var nødvendigt for mig at behandle ovenstående situation for at komme helt over en pige. Jeg havde brug for at fejre tosomheden en sidste gang, men samtidig fejre at jeg nu bare var “mig og migselv igen”. Med en lydside som konstant svinger mellem det mutte og det muntre, forsøger jeg altså at lukke et kapitel i, mens jeg åbner for et nyt. Og det ynder jeg at gøre med oprejst pande.”

FUGLEFLUGTEN live 2018:

11.-12. maj – SPOT Festival (Aarhus)
2.-4. august – New Note Festival (Hillerød)
10.-11. august – AvernaX festival (Avernakø)
1. november – Lille Vega (København)
2. november – Radar (Aarhus)

Her er Dagens Track:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.