Home Konkurrencer Esben Kronborg – Don’t Sit Down – 15/9 – 2016

Esben Kronborg – Don’t Sit Down – 15/9 – 2016

1131
0

Sanger, sangskriver og guitarist Esben Kronborg er aktuel med single nummer to fra hans kommende album, der også er nummer to i rækken, efter Trumpets som udkom for knap 2 år siden. Trumpets pop-rockede og radiovenlige lyd blev generelt godt modtaget, også af mig, der var ude med 4 stjerner i en anmeldelse som jeg indledte således:

“Esben Kronborg er en ung sangskriver, der på debutalbummet ikke er bange for, at besynge velkendte emner, ikke mindst den der forbaskede kærlighed. Men de lyriske klichéer glider temmelig ubesværet ned, på grund af Kronborg’s flair for gode melodier og generelt velsmurte sangskrivning”.

Første single/video fra det kommende album, “Nowadays” havde vi premiere på tilbage i maj måned, hvor vi lyrisk befandt os på de frie, åbne highways med et Springsteen’sk ekko hængende i vinden. Stilen forsætter lidt på single nummer to, Don’t Sit Down”, hvor foden lettes lidt fra speederen og der lægges op til en lokkende dans i vejkanten i stedet for.

Guitaren får lov til at hyle og vride sig lidt mere, vi får noget “hey” kor og i det hele taget er der masser af fylde og varme i lyden, på det under 3 minutter lange nummer.

Her er Dagens Track:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.