Home Konkurrencer Entakt – Hvisk det så højt du tør – 2/11 – 2017

Entakt – Hvisk det så højt du tør – 2/11 – 2017

2707
0

Entakt er tilbage efter 8 års radiotavshed. Duoen udsendte debutpladen, Træerne Vokser Ind i Himlen helt tilbage i 2007, men efterfølgende blev der mere stille indtil de valgte at opløse rock-projektet.

Nu er de tilbage, og har udsendt en single, der er forsmag på et nyt album, som lander til næste år. ‘Hvisk det så højt du tør’ handler om overgangen mellem ungdom og voksenliv, Jonas Villumsen, den ene halvdel af Entakt (Kristian Martinsen er den anden), forklarer:

’Hvisk det så højt du tør’ handler om at kæmpe sig på højkant, når man ligger mere ned end man troede muligt. Der findes en ufattelig energi i at hænge i med det yderste af neglene. Den fandenivoldskhed og det lille håb, det kræver at trække sig selv op – om det så drejer sig om at kæmpe sig tilbage fra sygdom, at mane et forhold tilbage fra de døde eller noget helt tredje – er en smuk ting. Denne sang er tænkt som en hyldest til dén lille gnist af håb, et sted der i asken.

Ydermere er den tænkt som en lille hymne for os lettere introverte mennesker, som i dagligdagen kan have lidt svært at få ørenlyd, eller i det hele taget bare tvinge ordene over læberne.

Her er Dagens Track:
Previous articleUdvalgte koncerter i København, uge 44
Next articleKlimaforandringer: Slægt ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.