Home Artikler Støjende Fossils snart klar med nyt kødfyldt album

Støjende Fossils snart klar med nyt kødfyldt album

4229
0

Til marts kan du få en på skrinet med en rockende kødhammer, når instrumentalduoen Fossils udsender deres andet album Flesh Hammer.

Fossils albumdebuterede i 2011 med pladen Meat Rush og er 3. marts klar til at banke videre i kødet med album nummer 2. I tiden mellem de 2 plader har bassist Simon Tornby og trommeslagter Per Silkjær turneret både i Danmark og udenfor landets grænser (USA, Tyskland og Island m.m.). Blandt andet oplevede vores mand i Århus duoen på Radar tilbage i begyndelsen af april, hvor han i sin reportage skrev:

“Det er som om koncerten vokser i intensitet, og de præcise trommedrøn og basriffene tæver løs på mine øregange, så det næsten er en fryd. Der er noget nærmest meditativt over oplevelsen. Også Fossils har et fint greb om publikum, trods det at der ikke er en forsanger til at kommunikere gennem mikrofonen”. Læs hele reportagen HER

Fossils fascination for kød stopper ikke ved titlen Flesh Hammer, artwork og cover er også præget af denne fine fetisch – i pressemeddelelsen lyder det:

“Coveret til Flesh Hammer er et billede af bandets logo og pladens navn trykt på vaskeægte amerikansk Beef Jerky (en art saltet og tørret oksekød) udført af en skummel tech-nørd i en forladt fabrikshal i måneskin efter midnat. Og dermed fortsætter Fossils deres stolte tradition for at involvere kød i enten titler, artwork eller videoer, som gjort på tidligere udgivelser – aldeles smagfuldt”. Og må vi tilføje et “nammenam”.

Albummet er en komprimeret lille støj-rock ret bestående af 10 delikate lunser, fordelt på kun 20 minutters spilletid. Herligheden er produceret af lyd-troldmanden Q, der også har drejet på knapperne for navne som Beta Satan og The Malpractice.

Kødorgiet udkommer 3. marts via Indisciplinarian på 12” vinyl (limiteret til 300 eksemplarer) og digitalt.

Trackliste:

1. Carnivore Arrest
2. Critical Mass
3. Pelvis Crust
4. Lard Obstacle
5. Cat Stalker
6. Filet Horizon
7. Stun
8. Spamtasic
9. Flesh Pillar
10. Crack Horse

Et lille kig bag kødgardinerne finder du her, Fossils med “Crack Horse” live i studiet.
Like GFRock på facebook og få nyt om rock,  rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articlePorcelain: Porcelain ***** (5/6)
Next articleThe Rolling Stones – (I Can’t Get no) Satisfaction – 18/12 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.