Home Konkurrencer De Forbandede – Flygtige Saltopløsninger – 9/1 – 2017

De Forbandede – Flygtige Saltopløsninger – 9/1 – 2017

1018
0

Da vi legede med årslister havde var De Forbandede både repræsenteret blandt årets favorit EPer/mini albums, samt listen med favorit koncerter i 2016.

Det er dog et band vi kommer til, at høre meget mere til i 2017, de har nemlig et debut album på trapperne, som udkommer i begyndelsen af februar. Albummet samler op på de 3 EPer syre/psych-rock gruppen har udsendt i 2015-16 og indeholder desuden to helt nye numre.

“De Forbandede er en sonisk angrebsgruppe fra Odense, som lige er vågnet og har slukket for fjernsynet. En firkantet cirkel der handler om alt og ingenting – perfekt uperfekt melodisk vokal druknende i spring reverb og space echo. Feber vilde guitarsoloer søger mod stjernerne mens tonstunge trommer og den dunrende fuzzbass kalder dybt inde fra jordens indre.  Alt i mens sniger vibrafon og orgelsynth dig uopdaget med på et bevidsthedsudvidende  fuldmåne ridt igennem ørkenen.  Når klassisk psych møder dommedag er vi alle fortabte og forsvinder ud i kosmos i en malstrøm af drømme og lys, for evigt lykkelige, for evigt forbandede”.

Således beskriver bandet selv hvad De Forbandede er. Der er noget om snakken og det her har noget, “det der”.

Dagens Track er “Flygtige Saltopløsninger”:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.