Home Seneste April 2013 - Nyheder Danske Business Stress Express klar med debut album og tour

Danske Business Stress Express klar med debut album og tour

3255
0

Det esbjergensiske New Nordic Rockabilly band Business Stress Express er snart klar med deres debut album, og spiller i den forbindelse 8 koncerter – også i afkroge som nye bands normalt ikke får besøgt.

Tilbage i slutningen af januar, kunne vi bringe nyheden om, at Business Stress Express havde indgået et samarbejde med Trechoma Records om udgivelsen af deres debut album Prinsen af Provinsen. Du kan læse hele nyhedshistorien HER og anmeldelsen af albummet, der udkommer den 15/4, her på gfrock.dk på fredag.

Bandet, med et line up bestående af kontra bas, trommer og guitar, minder umiddelbart mest om et traditionelt countryband, men vælger selv betegnelsen New Nordic Rockabilly. Om deres energiske og organiske musikalske stil udtalte de selv tilbage i januar at:

”Når nu vi stilistisk er inspireret af den amerikansk blues, rock og rockabilly, men samtidig har et noget mere fanden-i-voldsk udtryk, lå det lige til højrebenet at følge med heavykulturen og deres New metal. New rockabilly dækkede bare ikke godt nok, eftersom vi skriver på dansk. New nordic rockabilly derimod, synes vi rammer hovedet på sømmet i forhold til både vores musik og udtryk. Vi er jo kommet for at revolutionere musikken med de gamle instrumenter og ikke genskabe de gamle dyder.”

Prinsen Af Provinsen er en udgivelse, som har været ventet med en del spænding her på redaktionen, og nu ser vi frem til forhåbentlig at kunne fange dem et sted på de danske landevej, når pladen er landet i butikkerne og diverse digitale platforme d. 15/4 via Trechoma Records/Target Distribution.

Turné-datoerne.

18/04 – Off The Record, Aarhus

19/04 – Godset, Kolding

27/04 – La Flamme, Grindsted

10/05 – Operaen, København (Christiania)

17/05 – Stenbohus, Ribe

31/05 – Arne B, Svendborg

07/06 – Huset, Esbjerg

08/06 – Hagge’s, Tønder

Få en lille forsmag på deres livlige live performance her med “Groupie”

Besøg Business Stress Express HER

Kig forbi Trechoma Records

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

Previous articleBritish Sea Power: Machineries of Joy ***** (5/6)
Next articleQueens Of The Stone Age – My God Is The Sun – 09/04 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.