Home Artikler Dansk premiere: Ny video fra Tales of Murder and Dust

Dansk premiere: Ny video fra Tales of Murder and Dust

2052
0

De aarhusianske mørkt støjende darkwave psych-rockere (tak for kaffe) Tales of Murder and Dust, skumler med nye dunkle toner og slipper i dag en ny single fri – forløberen til deres album The Flow In Between. Den kan du få et første lyt og kig på lige her.

Da Jonas anmeldte deres seneste udgivelse, EP’en Skeleton Flowers, tilbage i juni 2013 var han klar med 5 stjerner for en indledningsvis tyst oplevelse, som hurtigt blev til en cinematisk og hypnotiserende tur ind i mørket. Han konkluderede følgende dengang:

“Tales of Murder and Dust viser med Skeleton Flowers at de er værd at holde øje med og har meget at byde på for den tålmodige lytter. Det er måske ikke ligefrem feel good hit of the summer, men der er alligevel noget sært opløftende og insisterende ved de lavmælte vokaler og det tætvævede lydbillede, Tales of Murder and Dust præsenterer sin lytter for. Det belønnes med 5 stjerner, for en stærk EP”.

Nu lurer The Flow In Between forude, d. 23/3 skulle albummet lande via det anerkendte britiske label Fuzz Club Records. Bandet varsler at kursændringen fra psych-folk rocken, der prægede bandet i deres tidlige år, over mod det mere dark-wave støjrock influerede, nu træder endnu tydeligere frem i gruppens lyd.

Det kan du få en smagsprøve på her, i form af den spritnye single/video “Black Reflections”, hvor vi kan gå den dragende undergang i møde hånd i hånd, mens det dystopiske soundtrack folder sig ud:

Black Reflections from Tales of Murder and Dust on Vimeo.

Foto: Asbjørn S. Falck

Previous articleAnbefalede koncerter i Aarhus, uge 8
Next articleSt. Prostitute – A Bitter Man’s Lullaby – 25/2 – 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.