Home Anmeldelser - Albums & EPer Albums & EPer BOB SACAMANO – My Heart Is On Fire (EP) ***** (5/6)

BOB SACAMANO – My Heart Is On Fire (EP) ***** (5/6)

1931
0

Værsgo’, her er den nye danske rocknerve. Dyb, insisterende og velspillet med et hårdt hug i mavesækken, så du ikke er i tvivl om, at der er nyt rock i byen! Den ægte vare er og bliver den bedste, og nu er det Københavns jyske drenge i Bob Sacamano der bringer dig den hele vejen til håndtegnet.

Beautiful er en moderne rock-ballade med noget på hjerte – du kan både synge med efter kort tid, og du kan garanteret også nikke genkendende til det febrilske indre, der er grundstammen for dette velpolerede og højmelodiske stykke dansk rock’n’roll nummer. Det kan føles en smule banalt ved første ørekast, men så rammer det lidt underspillede og melodiske melankoli. Det føles bare rigtigt. Sætter du den på monster-repeat lærer du den hurtigt at kende til bunds, måske for hurtigt, men så er der heldigvis masser andre numre, du kan kaste dig over. Beautiful er, ja en smuk rocksang!

Men livet er ikke altid bare smukt, det er også en anelse beskidt og højt. Det ved Bob Sacamano. I samme sekund som My Heart Is On Fire sætter i gang fyldes du med en gennemtrængende fornemmelse af rock, der brager derudaf uden at hægte dig af i svinget. Og du får hvad du fornemmer! Up-tempo og velspillet rock med så meget nerve og energi, at du automatisk får et smil på og tænker: Now we’re talking! Vokalen er dyb og stærk – det samme gælder for alle andre elementer i nummeret også. Der ligger en forunderlig smerte og frustration gemt under overfladen som gør, at du med ét tager nummeret til dig – og gør det dit og du ka’ li’ det! ROCK ON!

Når du lige trænger til at få fodfæste igen og omgive dig med eftertænksomhed og folk du kender, så sætter du When The Time Is Right på. Du føler med det samme, at dig og Bob går way back. Det er fordi musikken og vokalen fungerer så hamrende rammende, at det minder om dybe internationale bands med ægte emner på sinde! Nummeret her går direkte i hjertekulen, imens det sætter gang i din højre fod. Bandet siger selv, at deres tekster måske ikke altid rimer eller følger normen, men at du altid kan regne med, at det er ærligt. Du skylder dem en TAK! Hvem kender ikke følelsen af livets dilemmaer, der viser sit frustrerende ansigt – og ikke mindst ønsket om at have et melodiøst outlet, hvor man instinktivt bliver i stand til at sætte ord på alt det, man har på hjerte. Det har du nu – og det er en Bobrockingfest!

Anmeldt af Onkel S

Like GFRock på facebook og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag.

Previous articleFranklin Zoo: EP/EP Showcase, Backstage, Århus 5/5-12
Next articleMarilyn Manson: Born Villain *** (3/6)