Home Artikler Blandet Nyt Fra Rockland, uge 46

Blandet Nyt Fra Rockland, uge 46

2728
0

Vi har kigget lidt i vores indbakke igen, og fundet en lille omgang blandede bolcher.

Vi lægger ud med lidt tour nyt, først den fynske trio Kissaway Trail, der fornylig udsendte det anmelder-roste album Breach. Et album jeg selv var meget begejstret for, og blandt andet tildelte 5 stjerner fordi:

“Efteråret står for døren, og Kissaway Trail leverer med Breach årets hidtil stærkeste bud på et soundtrack til denne årstid. Tilblivelsen af albummet har efter alt at dømme ikke været nem, men Breach lyder overraskende ukompliceret og indbydende, når man tænker på hvilke følelser der må ligge bagved, og som helt sikkert gemmer sig i sprækkerne, på den vellydende plade”. Læs resten HER

Bandet har netop afsluttet første del af deres tour for pladen, anden del løber af stablen i begyndelsen af 2014.

27.02 Sønderborghus, Sønderborg
28.02 Nygadehuset, Aabenraa
01.03 Posten, Odense
06.03 Walthers, Skanderborg
07.03 Voxhall, Aarhus
08.03 Tobaksgården, Assens
13.03 Kulturstationen Vanløse
14.03 Fermaten, Herning
15.03 Studenterhuset, Ålborg
20.03 Templet, Lyngby
21.03 Forbrændingen, Albertslund
22.03 Cph Jazzhouse, København
Ligeledes albumaktuelle Surfact drager også ud på de danske landevej i begyndelsen af det nye år, med en enkelt ekstra release koncert her i november som en lille bonus. Bandet udsendte fornylig Unamplified, et album bestående af 11 akustiske genindspilninger af numre fra gruppens første 3 albums. Jeg var selv lidt lunken overfor udgivelsen i min 3 stjernede anmeldelse, men funderede over, om materialet ikke havde fået mere luft under vingerne ved at blive indspillet live foran et publikum – nu kan du jo så tjekke ud om det ikke er tilfældet!

23.11 Vejle, Saga (Ekstra release-koncert)

30.10 Aarhus, Fatter Eskil
31.01 Vejle, Bygningen
01.02 København, Koncerthuset
07.02 Walthers Café, Skanderborg
08.02 Templet, Lyngby
14.02 Aalborg, huset
15.02 Randers, Von Hattens
20.02 Esbjerg, Konfus
21.02 Horsens, kulisselageret
22.02 Odense, Posten
“The Psyke Project, Rockfreaks.net og True Believer (Magnificent Music’s nyoprettede afdeling for hard rock og heavy metal) inviterer til Scream for Xmas Fest med temaet “Juledød i Nisseland” på KB18 fredag d.13 december 2013 – en anderledes julefejring for hardcore- og metalmiljøet i København, en tak for året som er gået, og et kig ind i fremtiden”.

Citat slut – det lyder da meget fedt, ikke?

Desuden lover arrangørerne alt for stærk gløgg, snapsebar og dans om visne juletræer, krydret med 20-25 minutter lange komprimerede hardcore sæt fra 6 bands. De 6 bands er som følger:

Halshug, Hearts Alive (SE), Ajuna, No Fealty, Gestapolis og The Psyke Project (som du kan finde skriverier om HER).

Alt dette for en flad 50’er i forsalg, læs mere på Facebook-begivenheden
Mangler du noget god underholdning til en kold aften? Så har Spids Nøgnehat gravet dokumentarfilmen Har Du Set Mit Psykedeliske Tapet frem fra gemmerne og smidt den online til gratis nydelse. Filmen omhandler tilblivelsen af debutpladen En mærkelig Kop The fra 2001, og de efterfølgende problemer pladeselskabet Orpheus Records havde med at få trykt vinylen.

Følg linket til et interview med instruktøren Niels Plenge og et link videre til filmen, klik HER

Vi lukker postsækken med en lille gendannelse og samtidig et farvel. Det danske metalband Iniquity udsendte i perioden 1996-2001 tre albums, og har ellers levet en ustabil tilværelse som kultband, med sporadiske gendannelser. I første omgang gik de i opløsning for over 10 år siden, men det seneste år har de givet spredte koncerter rundt omkring i Europa

Men nu skal det åbenbart være slut, derfor har de valgt at sige farvel med et brag på Beta! Lørdag d. 14/11 siger de farvel og tak, med Ferocity som support, og sætter punktum for den midlertidige gendannelse, læs mere HER. Vi slutter af med en lille smagsprøve.
Af Kodi

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul,  metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGoodbye Kitty K – 2 Steps From Mars – 13/11 – 2013
Next articleDeath, Voxhall, 12/11 – 2013 **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.