Home Artikler April 2013 - Fokus Blandet nyt fra Rockland, uge 17

Blandet nyt fra Rockland, uge 17

3677
0

Så er det igen blevet tid til at samle op på nogle af de nyheder vi har fået i indbakken, men ikke har nået at skrive selvstændige artikler om. Her får du lidt blandet nyt fra rockland.

Vi starter hos Lars and The Hands of Light som vi tidligere har haft en nyhed om, da der kom ny video fra dem i januar. Siden er deres andet album blevet lidt forsinket, men nu skulle det være sikkert at Time to Glow udkommer d.29. april. Debuten havde i hvert fald fin succes med et par fine singler, så der er noget at se frem til. Der er sørme også en ny video klar til titelnummeret, som du kan se lige her:
I en ganske anden boldgade, har de aarhusianske metallere Diamond Drive fået en pladedeal med østrigske Noisehead Records om udgivelse af det kommende album Temporality i Europa. Det bliver bandets debutalbum, for selv om Diamond Drive efterhånden er et etableret livenavn, er det ‘kun’ blevet til 3 EP’ere siden 2006. Det bliver spændende at høre Diamond Drive i album-format, når Temporality udkommer d.7. juni. Bandet skal i øvrigt vidt omkring i Europa på turné, som følge af en aftale med Polarlight Booking.

Det energiske New Nordic Rockabilly-band Business Stress Express, hvis debut vi anmeldte her på siden, har vundet semifinalen i Quasar-Rock på Godset i Kolding, og dermed retten til at spille på dette års Jelling Festival, som bliver afholdt 23.-26. maj. De kan også opleves et par andre steder i landet den kommende tid.

Endelig er der skudt et nyt musikselskab frem i Aarhus: TallManRecords, som fokuserer på moderne og alternative måder at udgive musik på, og specialiserer sig i at koble artister sammen med brands og virksomheder. Rasmus Hamann, direktør i TallManRecords, fortæller: “Det at musikken bliver udgivet i et større samarbejde med en virksomhed eller et brand gør, at der åbner sig helt nye muligheder for kunstneren. Både økonomisk og rent markedsføringsmæssigt“.  TallManRecords er “altid på udkig efter nyt” og artister i rockgenren er velkomne til at kontakte dem. Læs mere på deres hjemmeside.

Vi slutter af med de ålborgensiske dødsmetallere Ferocity, der er klar med ny single og video fra det kommende debutalbum, The Sovereign i maj eller juni. Du kan se videoen til ‘…And The Rest Is Silence’ herunder:
Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Fokus: Dark Mental Festival 2013 anbefalinger
Next articleVampire Blow: Unicorn **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.