Home Konkurrencer Bjergtaget – Nattens Stjerner – 7/11 – 2016

Bjergtaget – Nattens Stjerner – 7/11 – 2016

1262
0

“Bjergtaget rammer et, ja, ganske bjergtagende niveau på debutalbummet af samme navn, der har været lang tid undervejs. Men det har været ventetiden og bandets kamp værd. Dansksproget singer-songwriter rock, med fuldt band, der har noget på hjerte – men godt tør pakke det lidt ind, eller sige det mellem linjerne”.

Sådan indledte jeg anmeldelsen af Bjergtagets selvbetitlede album for omkring 10 måneder siden, et poetisk album som jeg endte med at sende 5 stjerner efter.

Nu er gruppen aktuel med en animeret video, lavet af Atli Brix Kamban, til singlen “Nattens Stjerner”, der også er at finde på albummet. Videoen havde officiel premiere til CPH PIX i fredags, vi har fået en hurtig kommentar fra sanger og sangskriver Stephan C. Krabsen om visningen og videoen:

“Det var en stor oplevelse at se musikvideoen på et stort lærred og med et godt lydsystem! Det var jo bare at læne sig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag. Stor tak til CPH PIX for at få idéen og skabe et sådant arrangement!

Musikvideoen er blevet til på baggrund af Atli Brix Kambans fortolkning af lyrikken i “Nattens stjerner”. Der har selvfølgelig været et par vandreture med undertegnede på Assistens Kirkegård involveret, men på dem synes jeg mest, jeg har ageret sparringspartner.

Det er hovedsageligt Atli Brix Kambans værk, og videoen er anden del af en triologi, hvor videoen til “Se hvordan det går” var første skud på stammen. Jeg er vild med hans univers og hans stil, som passer godt til Bjergtagets abstrakte begrebsverden.

I “Nattens stjerner” er der opstået en lille fortælling, som spiller godt op imod lyrikken og giver det en form, der formidler indholdet rigtigt godt. Nu glæder vi os bare til at vise den til resten af verden!”.

Dagens Track er “Nattens Stjerner”:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.