Home Anmeldelser - Albums & EPer Albums & EPer Band of Skulls: Sweet Sour ****** (6/6)

Band of Skulls: Sweet Sour ****** (6/6)

1735
0

Der er bestemt ikke noget nyt og revolutionerende under solen over 2. udspil fra Band of Skulls, og hold kæft hvor er det fantastisk. Yes, trioen fra Southampton har så absolut hørt deres Black Rebel Motorcycle Club, White Stripes, The Dead Weather etc., og de får omsat deres inspiration, eller fascination, til en perfekt skive.

Sweet Sour består af 10 sange, der spænder fra det rene kick ass rock ‘n’ roll til stille og melankolske skæringer, og det uden at den røde tråd bliver tabt på noget tidspunkt. Ydermere varierer bandet deres brug af forsanger, på det ene nummer giver guitarist Russel Marsden den gas, det andet er det bassist Emma Richardson’s tur, og tja, hvorfor ikke smide et par numre ind, hvor de begge er lead, det er helt perfekt!

Numre som “Bruises”, “The Devil Takes Care Of His Own”, “Wanderluster”, “You’re Not Pretty But You Got It Going On” og “Navigate” er fænomenale, og gør at dette album uden tvivl er kandidat till årets album på min liste.

Er du til energisk rock ‘n’ roll blandet med en skvis melankoli, så er Sweet Sour helt klart en skive du roligt kan bruge penge på – og lige nu kan den erhverves for ca. 50 kr på Amazon

Band of Skulls kan iøvrigt opleves live på Lille Vega d. 8/5.

Anmeldt af Bonde

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleThe Denotes: Black Side Silver Fly EP
Next articleTindersticks: The Something Rain **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.