Home Seneste Juni 2013 - Nyheder Backstage klar med konkurrencer for upcoming bands

Backstage klar med konkurrencer for upcoming bands

3829
0

Spillestedet Backstage i Aarhus ændrer fra juli deres Upcoming Thursdays arrangementer, så upcoming bands nu får chancen for at vinde blandt andet studietid og optagelse af en promo video.

Backstage, det gamle Musikcaféen, placeret i Mejlgade i Aarhus, har valgt at justerer deres arrangementer kaldet Upcoming Thursdays. Fra torsdag d. 4. juli, er der en præmie med en værdi af 15.000 kr. på højkant.

Konkurrencen kort:

Gæster, musikelskere og fans, der ankommer mellem 20:00 – 20:30, får udleveret en stemmeseddel med alle bandnavne på. Her skal der sættes 3 krydser i løbet af aftenen.
4 bands får hver 20 minutter på scenen til at gøre indtryk på publikum, der efter sidste band har spillet, skal stemme om vinderen.
Stemmesedler kan indleveres (ét styk per gæst) mellem klokken 23:00 – 23:15.Vinderen bliver offentliggjort cirka 23:30 og spiller ”vindersangen” to gange for at få ekstra brugbart videomateriale.

Præmien:

En dag i TapeTown Studio til indspilning af en single – inklusiv mastering og klipning. Ud over en tur i studiet, vil koncerterne blive filmet. Anden del af præmien er nemlig en promovideo, der optages når vinderne spiller singlen igen. Video filmes, klippes og redigeres af Ko3a.

Om konceptet, idéen og tankerne bag arrangementet fortæller Backstage:

“Vi ser initiativet som en god mulighed for nye bands. De får sceneerfaring, sendbart materiale til kommende bookninger og mulighed for at afprøve deres materiale for et publikum – der ikke nødvendigvis er deres nærmeste familie…… Hele idéen udspringer udelukkende af, at vi gerne vil give upcoming navne en mulighed for at komme ud med deres musik. Der er simpelthen for få steder i Danmark, hvor dette er en reel mulighed. Men hos os er det! Vi vil gerne støtte op om nyt og originalt musik. Vi vil have talentet og hjertet tilbage i musikken”.

Lyder det som noget for dig og/eller dit band? Så besøg Backstage’s hjemmeside og smid dem en mail!

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleBattle/Less Win: OIL005 (Split-udgivelse) **** (4/6)
Next articleHell Is In Hello – Back Off The Radar *** (3/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.