Home Konkurrencer Alice In Chains – Down In A Hole – 27/10 – 2017

Alice In Chains – Down In A Hole – 27/10 – 2017

1451
0

For knap 2 måneder siden kunne Layne Staley være fyldt 50 år, hvilket vi markerede med en lille sang. For én måned siden kunne bandets hovedværk Dirt fejre 25 års jubilæum, hvilket vi så markerer nu med en tur i fredagstidsmaskinen.

Dirt er en af mine absolutte favoritplader fra 90eren, og en jeg stadig hiver frem jævnligt og lytter til fra ende til anden. Men hvorfor så det? Det er en mørk, mørk sag med sange om misbrug, forfald og andet hyggeligt, som jeg sikkert ikke rigtig fattede en pind af, da jeg var 13-14 år gammel da jeg hørte den første gang.

Men smerten føles SÅ ægte, og gør det stadigvæk, det er nok en del af det og noget man kan relatere til. Og så er det en samling forbandet gode sange, uden svipsere, der næsten slutter stærkere af end den begynder – og den starter ellers med lidt af et hattrick!

Der er lidt af det hele her, optempo rockere, tunge og slæbende numre der nærmer sig heavy metal, noget mere psykedelisk, noget grunget og pisse gode melodier. Nå ja, og vokalharmonierne, åh de der vokalharmonier!

På med den igen, Dagens Track er… øhhh.. vælge vælge vælge.. “Down In A Hole”:
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.