expand
GFR
GFR

WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') ORDER BY menu_order ASC' at line 3]
SELECT ID FROM wp_posts WHERE post_type = 'attachment' AND ID in () ORDER BY menu_order ASC

Notice: WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! "caller_get_posts" is deprecated. Use "ignore_sticky_posts" instead. in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4021

Udkantsfolkrock. I dag skal vi en tur igennem udkantsdanmark, ja, “Den Rådne Banan” og alt det der, noget der måske var lidt mere oppe i tiden og medierne for et års tid eller to siden, men en følelse der måske stadig rumestere derude.

Ikke mindst i de områder der fik den liden flatterende betegnelse sat på deres levested. Et af de steder er Falster, et område der måske ikke ligefrem er i mediernes søgelys, det er nok ikke sexet nok? Her finder vi Dennis Bengstson og Flemming Walter, Sorte Fugle. Begge hjemvendt til Falster efter nogle år, hver for sig, i Tyskland, på flugt fra realiteterne derhjemme, i et forsøg på at forfølge den udlængsel de begge havde.

Men måske skal man bare nogen gange tage tyren ved hornene, og forsøge at rette op på tingenes tilstand der hvor man er, i stedet for at forsøge at løse det ved at søge væk – ofte løser det ikke en skid at flytte, hvis det man er på flugt fra i bund og grund er en selv. Det er måske sådan Bob Dylan har det, når han rejser verden rundt på hans uendelige Neverending Tour?

“Sorte Fugle skildrer den virkelighed som vi lever i på godt og ondt. En virkelighed på Falster, et af Danmarks fattigste områder. En virkelighed som befinder sig i det som bliver kaldt for “udkantsdanmark” og “den rådne banan”. Vi vil vise at vi også eksisterer, lever, har drømme og er en del samfundet – ikke kun udkantsdanskere”, har Flemming Walther udtalt om det musikalske projekt.

Bandet er desuden klar med deres debutalbum, der udkommer d. 9/9, og som vi anmelder midt i næste uge. Materialet er skrevet af Bengtson og Walther og indspillet i et lille lokale hjemme hos sidstnævnte som one-takes på en 8sporsoptager. Og derefter mixet og produceret i Rumble Room Studet af Rune René Hansen.

Så hvis det er autencitet du leder efter i din folk-rock, så finder du den på flere punkter her. Dagens Track er “Illusioner”:

­

Notice: WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! "caller_get_posts" is deprecated. Use "ignore_sticky_posts" instead. in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notice: Undefined index: disable_share_linkedin in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 50 Notice: Undefined index: disable_share_twitter in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 54 Notice: Undefined index: disable_share_digg in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 58