expand
GFR
GFR

WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') ORDER BY menu_order ASC' at line 3]
SELECT ID FROM wp_posts WHERE post_type = 'attachment' AND ID in () ORDER BY menu_order ASC

Notice: Undefined index: disable_ratings in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/page.php on line 131

4 years ago
KONTAKT

Er du/I et upcoming rockband eller artist? Vil I have anmeldt jeres demo, EP, eller et helt album? Mere etablerede kunstnere og pladeselskaber/promotionselskaber, er naturligvis også altid velkommen til at sende os materiale!

– Vores dækningsområde er relativt bredt, vi anmelder dog ikke hip hop, elektronisk musik eller dance/techno. Vi foretrækker rock (inkl. folk, country, singer songwriters osv.) og metal i alle afskygninger, men tjekker også gerne mere eksperimenterende toner ud. Ting, som eksempelvis pop, der kunne falde i en gråzone, tager vi fra gang til gang.

– Vi forbeholder os ret til, at takke nej til tilsendt materiale, som vi enten føler falder for langt udenfor hvad vi normalt omtaler, eller som vi ikke føler vi har kompetencerne til, at bedømme retfærdigt og fyldestgørende.

– Minimum 3 numre (med mindre der er tale om en et nummer lang eksperimentalrockende komposition på en 20-30 minutter), hvis materialet skal anmeldes. Vi anmelder IKKE singler. Singler/videoer vi modtager kommer derimod i betragtning som Dagens Track.

– Udgivelser modtages som download, fysisk (send en mail, hvis du ønsker en adresse på en anmelder) streaming links og på medier som bandcamp. MEN, vi prioriterer download/fysisk først, da det letter vores arbejde og gør at vi kan lytte hurtigere. Streaming links ryger automatisk bag i køen og tages som tiden tillader det.

– Vi TILSTRÆBER, at svare hurtigste muligt på alle personlige henvendelser, men beklager på forhånd hvis det skulle smutte – vi kører det her frivilligt, gratis og på vores egen, begrænsede, tid. Alle mails bliver dog læst!

– På grund af vores begrænsede tid (og MANGE henvendelser) så er der stort set altid kø på samtlige linjer, forvent derfor, som udgangspunkt, 3-4 ugers ventetid på en anmeldelse. Vi prioriterer så vidt muligt i den rækkefølge ting kommer ind, med udsving alt efter hvilken anmelder det ender hos. Kort sagt: send i GOD tid, ingen kommer automatisk foran i køen.

– Vi bringer IKKE nyheder på hjemmesiden, måske som en update på Facebook eller som udgangspunkt, inspiration eller springbræt til en anden form for dækning, det kunne eksempelvis være et interview, eller omtale i et koncertindlæg. Derfor modtager vi gerne pressemeddelelser, også selvom vi ikke umiddelbart rykker på dem – det kunne jo være de inspirerede til noget andet materiale?

– Vi copy paster stort set ingenting i vores materiale, og når vi gør, så skriver vi det. Alt er egen produceret og vi stiller gerne op til lidt mere eksklusive, eller skæve ting. Faktisk synes vi det er allerfedest, at have materiale som ingen andre har, så har du en god idé, og den ellers falder indenfor den musik vi dækker, så prik til os.

– Læs mere om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvad det hele er for noget under OM

Send band/artist info, demo/ep/album til: gfrockdk@gmail.com
Vi modtager selvfølgelig også gerne fysiske eksemplarer til anmeldelse. Send os en mail, så får I adressen på anmelderen.

Upcoming bands: Kig forbi vores Upcoming & Rockin’ sektion, som findes under fanen “Anmeldelser” i hovedmenuen. Vi kategoriserer musikken som “upcoming”, hvis den er gratis tilgængelig på nettet og/eller i fysisk format og fra band/artist, der endnu ikke er signet på et selskab.

Vi ser frem til, at høre fra jer og få nye spændende toner i inboxen.

Vi høres ved!
GFR redaktionen

2 thoughts on “KONTAKT

 1. Til dig der har skrevet en anmeldelse af vores the North projekt .

  Hvorfor i himmelens navn anmelder du en cd du ikke kan li.
  Og hvad er go musik for dig …???
  Jeg er af den mening at hvis man VIL spille musik skal man tá
  Sig
  De 10 år 6timer dagligt,det tar at lære at spille og synge.
  I min verden er der næsten plads til alle der opfylder dette lille
  Kriterie .
  Dog er der meget meget ringe musik der ser dagens lys PT .
  jeg vil mene at 9 ud af 10 cd’er der udkommer lyder så skidt,
  Både spillemæssigt og ikke mindst lydmæssigt.at de ikke burde se dagens lys.
  Det kan jo være at detndu kalder manglende kant er det nogen andre
  Kalder vellyd,hvem ved og teksmæssigt er der da en del du ikke har fattet.
  Men Dagens tekstforfattere skriver da såååå fedt.

  Men en anden gang afhold dig fra at udtale dig om musik du tydeligvis ikke
  Forstår ,og underskrive så man har en chance for at forstå hvem der kan finde
  På sådan en gang bævl

  Mvh Peter Brander

 2. Hej Peter

  Hvad jeg forstår og ikke forstår er vidst en længere diskussion, og måske ikke helt vigtig i denne sammenhæng.

  Angående hvorfor jeg anmelder noget musik jeg tydeligvis ikke kan lide (og jeg kunne faktisk lide dele af albummet), så vidste jeg jo ikke, inden jeg havde hørt det, om jeg kunne lide det eller ej. Vi har desværre ikke den luksus mandskabsmæssigt, at vi kan lytte det tilsendte musik igennem inden vi fordeler, og så fordele det efter de enkeltes smag og behag – og det har vi et eller andet sted heller ikke lyst til. For skal man nødvendigvis kun anmelde ting man ved på forhånd at man kan lide? Fornyeligt har jeg her på siden f.eks. anmeldt en udgivelse fra Plök, der genremæssigt ligger ret langt fra både hvad jeg normalt selv lytter til, eller troede jeg ville synes om da jeg læste pressematerialet- men den overraskede mig positivt, og blev anmeldt derefter. Generelt bliver alle udgivelser vi får ind fordelt ganske tilfældigt.

  Vi gør det bedste vi kan for at være objektive og fair, men lægger samtidig ikke skjul på at subjektivitet spiller ind – i det hele taget er der lidt flydende grænser for, hvad der spiller ind på en bedømmelse fra gang til gang. Vi er ikke uddannede “anmeldere”, vi er amatører, det skjuler vi heller ikke mere end, at det kan læses i under “Om GFRock”. Men vi øver os i hele tiden at blive bedre, nogen gange mange timer om dagen.

  Om den konkrete anmeldelse er lødig, grundig og fair nok, det kan jeg ikke selv være dommer over – derfor er din kommentar og dit indspark her også mere end velkommen! Og det er muligt jeg har misforstået teksterne, men jeg synes heller ikke jeg fremlægger mine tolkninger som fakta. Det er min mening, en mening, ikke nødvendigvis sandheden – men det jeg efter mange gennemlytninger nåede frem til.

  Tonen og den samlede bedømmelse er måske i den lidt hårdere ende, hvilket jeg og selv nævner i teksten, men det skulle ikke tolkes som et personligt angreb.

  I nævnte “Om GFRock” kan man forresten også, for god ordens skyld, finde vores rigtige navne. Alias navnene er valgt af flere grunde, blandt andet for at undgå for personlig en relation (i positiv eller negativ forstand) til de folk der sender ting til os (så man ikke pludselig støves op på facebook af gud og hver mand, der ønsker at påvirke ens holdning på den ene eller anden måde). Men, som sagt, så har vi valgt at skrive dem andetsteds, så vi trods alt kan opspores, hvis det skulle være nødvendigt. Og bare for at runde den af, så har vi diskuteret om vi bare skulle skrive vores rigtige navne på anmeldelserne.

  Tror ikke vi bliver, eller skal være, enige om de ting du ridser op. Men de er læst og taget til efterretning – vi har bare lidt forskelligt syn på sagerne.

  Mvh
  Ken Damgaard Thomsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notice: Undefined index: disable_share_linkedin in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 50 Notice: Undefined index: disable_share_twitter in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 54 Notice: Undefined index: disable_share_digg in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 58