expand
GFR
GFR

WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') ORDER BY menu_order ASC' at line 3]
SELECT ID FROM wp_posts WHERE post_type = 'attachment' AND ID in () ORDER BY menu_order ASC

Notice: WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! "caller_get_posts" is deprecated. Use "ignore_sticky_posts" instead. in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4021

“Bjergtaget rammer et, ja, ganske bjergtagende niveau på debutalbummet af samme navn, der har været lang tid undervejs. Men det har været ventetiden og bandets kamp værd. Dansksproget singer-songwriter rock, med fuldt band, der har noget på hjerte – men godt tør pakke det lidt ind, eller sige det mellem linjerne”.

Sådan indledte jeg anmeldelsen af Bjergtagets selvbetitlede album for omkring 10 måneder siden, et poetisk album som jeg endte med at sende 5 stjerner efter.

Nu er gruppen aktuel med en animeret video, lavet af Atli Brix Kamban, til singlen “Nattens Stjerner”, der også er at finde på albummet. Videoen havde officiel premiere til CPH PIX i fredags, vi har fået en hurtig kommentar fra sanger og sangskriver Stephan C. Krabsen om visningen og videoen:

“Det var en stor oplevelse at se musikvideoen på et stort lærred og med et godt lydsystem! Det var jo bare at læne sig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag. Stor tak til CPH PIX for at få idéen og skabe et sådant arrangement!

Musikvideoen er blevet til på baggrund af Atli Brix Kambans fortolkning af lyrikken i “Nattens stjerner”. Der har selvfølgelig været et par vandreture med undertegnede på Assistens Kirkegård involveret, men på dem synes jeg mest, jeg har ageret sparringspartner.

Det er hovedsageligt Atli Brix Kambans værk, og videoen er anden del af en triologi, hvor videoen til “Se hvordan det går” var første skud på stammen. Jeg er vild med hans univers og hans stil, som passer godt til Bjergtagets abstrakte begrebsverden.

I “Nattens stjerner” er der opstået en lille fortælling, som spiller godt op imod lyrikken og giver det en form, der formidler indholdet rigtigt godt. Nu glæder vi os bare til at vise den til resten af verden!”.

Dagens Track er “Nattens Stjerner”:

 

Notice: WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! "caller_get_posts" is deprecated. Use "ignore_sticky_posts" instead. in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notice: Undefined index: disable_share_linkedin in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 50 Notice: Undefined index: disable_share_twitter in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 54 Notice: Undefined index: disable_share_digg in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/urbannews/footer.php on line 58